Welkom

De mobiele pagina Paragnost-amsterdam.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

SELECT * FROM tarotkaarten WHERE laatstgetoond = date( NOW( ) ) limit 1
Tarotkaart Toren door mediums

Tarotkaart Toren

De Grote Arcana  -  Onderbewustzijn
Tarotkaart van 22 juli : Toren
De Tarotkaart Toren wijst naar het feit dat het nu tijden zijn voor veranderingen, de kaart kondigt transformaties aan, de start van nieuwe tijdperken op je levensweg. Een beetje gelijkwaardig aan de Tarotkaart De Dood. Als een verouderde toren vervallen is en is begonnen af te brokkelen, dan is het nu het moment om deze compleet af te breken en een nieuwe toren te bouwen. Er zijn veranderingen op komst, of je het nu prettig vindt of niet. Veranderingen zijn in opkomst en je hebt zelf de optie of je deze veranderingen aanvaard of niet. Zie de veranderingen niet als iets negatiefs, want de veranderingen zijn in uw voordelen, met de beste bedoeling. Alleen de veranderingen op zich kunnen even lastige periodes voor je zijn, omdat je eerst moet realiseren dat de veranderingen mooie periodes aankondigen. Enkel zekerheid in je leven zal worden weggehaald zodat je de krachten en veiligheden in jezelf kan vinden, maar weet dat er periodes met een betere zekerheid aankomen. Bouw geen muur om je heen met geheimen, verstop je oprechte emoties niet voor mensen rond je waar je echt van houdt. De Tarotkaart Toren wil je doen realiseren dat je die virtuele muur om je heen niet altijd omhoog kan houden, ze zal langzaam afbreken. Stel je spiritueel open voor je naaste om je heen en je zal zo het echte gelukzaligheid vinden. Hou niet vast aan alleen fysieke dingen, uw spiritualiteit en geest hebben veel meer waarde. Je zal leren uit je misverstanden. Bij elke vernieuwde toren die je bouwt, iedere nieuwe periodes uit je leven zullen je rekening laten houden met de misverstanden uit je verleden. Je zal je toren standvastiger bouwen met betere basis, stevigere materialen, met behulp van betere ambachtslieden. Zo bouw je kennis op. Het lastige voor de meeste mensen is dat ze zich focussen op het verlies van de laatste toren en ze negeren de kansen die zijn gegeven voor een betere krachtigere toren

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra mediums informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven